ONTZORGEN IS ONZE KRACHT

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact op met dhr. Wim Ooms: 06 - 46 62 76 51

Of vul het contactformulier in.

Image
LinkedIn


Image

Wim Ooms

“Het geven van leiding aan lijn1 is een klein deel van mijn werkzaamheden. Ik zelf ben ook gedetacheerd als directeur/manager naar Gezondheidscentrum Heikant in Veldhoven, Gezondheidscentrum Noord in 's-Hertogenbosch en elz'Achtse Barrier in Eindhoven. Het leuke van het werken bij Lijn1 vind ik dat wij een bijdrage mogen leveren aan de ontwikkeling van eerstelijns zorgorganisaties binnen dynamische uitdagende omgeving”


Mail: wimooms@lijn1.nl of gebruik het contactformulier.

Tel: 06 - 466 27 651

Image

Marijke Gerrits

“Ik heb veel ervaring in het wijkgericht werken en inmiddels ook als praktijkmanager in een huisartsenpraktijk. Tevens ben ik coördinator kwaliteit voor de NPA (NHG Praktijk Accreditering). Daarnaast stuur ik projecten aan. Door mijn ervaring in verschillende functies binnen de huisartsenpraktijk, weet ik wat er speelt op de werkvloer. Dit helpt mij om inzicht te krijgen in de processen binnen de zorg. Lijn1 is een inspirerende organisatie waar ik met veel plezier voor werk!”


Mail: marijkegerrits@lijn1.nl of gebruik het contactformulier.

Tel: 06 - 461 45 873

Image

Christel Roos

“De basis voor mijn werk als manager in huisartsenpraktijken en een gezondheidscentrum is dat ik passend bij de cultuur en eigenheid van de praktijk een bijdrage lever aan een soepeler organisatie en samenwerking. De procesgerichte blik van het Lean werken ervaar ik als een goede ondersteuning. Het leukste aspect daarvan vind ik dat het de input van medewerkers in de praktijk kan samenvoegen in een proces wat efficiënter verloopt en tegelijkertijd meer werkplezier geeft”


Mail: christelroos@lijn1.nl of gebruik het contactformulier.

Tel: 06 - 115 30 370