Open sollicitatie – Praktijkmanager

Wij staan altijd open voor enthousiaste mensen die aan de slag willen gaan voor Lijn1 als praktijkmanager huisartsenzorg.
Voldoe jij aan onderstaande beschrijving, dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet. Wanneer jouw profiel aansluit bij onze werkwijze, dan nemen wij graag contact met je op voor een kennismakingsgesprek.
Inlichtingen kun je inwinnen bij Christel Roos: christelroos@lijn1.nl

Profielschets

Als praktijkmanager ben je in staat snel te analyseren waar de verbetermogelijkheden liggen en daarvoor oplossingen aan te dragen. Je bent gewend om op diverse managementaspecten werkzaam te zijn en zowel op operationeel als strategisch niveau te opereren. Je hebt er plezier in om praktijken goed te organiseren waardoor je zorgprofessionals in staat te stelt om efficiënte, kwalitatief hoogstaande en klantgerichte zorg te leveren.

Wat vragen wij?

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en je beschikt over bedrijfskundige en financieel-economische kennis. Je hebt managementervaring binnen de eerstelijnszorg opgedaan en bij voorkeur ervaring in het begeleiden van verandertrajecten.

Je beschikt over kennis van de gezondheidszorg, de huidige ontwikkelingen in het zorgstelsel en de gevolgen daarvan voor de klant en zorgprofessionals. Je bent innovatief en beschikt over een dienstverlenende instelling. Je bent klantgericht, resultaatgericht en hebt uitstekende sociale vaardigheden.

Wat bieden wij?

Per opdracht zullen wij een tarief overeenkomen. Je zult deel uitmaken van ons Lijn1-team en mee kunnen doen aan incompany-opleidingen en intervisie. Daarnaast kun je begeleiding verwachten in de uitvoering van je opdracht.

Ons werkgebied is regio Eindhoven en regio Den Bosch. Voor beide regio’s zoeken wij geschikte kandidaten.